Miért jobbak a természets Immunerősítők a mesterségeseknél?

Immunrendszerünk ereje határozza meg szervezetünk azon képességét, hogy ellenálljon a fertőzéseknek és a kialakuló kóros sejteknek. Amennyiben szervezetünk védekező rendszere nem elég erős, akkor sokkal hajlamosabbak leszünk elkapni temérdek fertőző, vagy vírusos eredetű megbetegedést.

Immunrendszerünket optimális szinten tartva, elmondható, hogy a betegségek előfordulási esélye alacsonyabb, és kisebb valószínűséggel alakulnak ki abnormális sejtkinövések. Az immunrendszer arra is képes, hogy ha lebetegszünk vagy megsérülünk, akkor a szervezet minél hamarabb felépüljön.

Egészséges immunrendszer nélkül, betegségben sínylődik a test és a lélek egyaránt, és mindez nagyban meghosszabbítja a vitalitáshoz vezető utat.

Az erős immunrendszer a testi egészséget és a mentális állapotot is meghatározza!

Ha gyengének és levertnek érezzük magunkat, akkor az immunrendszerünk valószínűleg hasonló állapotban van. Ezzel ösztönösen tisztában vagyunk, ezért használjuk azokat a kifejezéseket, mint például a „nem érzi jól magát”, „lehangolt”, „gyengélkedő”.

Általában igyekszünk ezeket az érzéseket kompenzálni: több koffeintartalmú italt iszunk, több cukros ételt eszünk, sportolni megyünk – amitől úgy érezzük, ad nekünk egy kis „löketet”. Bár ezek átmenetileg megkönnyebbülést adnak, előbb-utóbb rájövünk arra, hogy ezek a gyors megoldások csak tüneti kezelést jelentenek.

A természetes immunerősítők divatját éljük!

A legalapvetőbb tény, amit felhozhatunk a természetes és mesterséges immunerősítők vitakörében előbbi mellett az az, hogy sok ember ódzkodva nyúl csak bizonyos gyógyszerek fogyasztásához, kétszer is jól átgondolja azt, hogy vajon valóban szüksége van-e pl. a különböző tablettákra, szirupokra!?  term.

A természetben igen is találni alternatív lehetőségeket a gyógyításra, ráadásul kimondani azt, hogy “természetes immunerősítő”, jóval kevésbé ijesztőbb, mint a “gyógyszer adagolás”.

A legjobb példa, amivel szemléltetni lehet az egészet, az a szintetikus antibiotikumok adagolását övező kérdéskör!

A szintetikus antibiotikumok használatát például az utóbbi évtizedben jelentősen átgondolták, ma már maguk az orvosok is óvatosabban alkalmazzák!

Egy amerikai vizsgálat 1995-ben azzal zárult, hogy a 110 millió felírt antibiotikumnak mintegy fele nem volt alkalmas az adott betegség gyógyítására. Megfigyelték, hogy bár az antibiotikumok elpusztítják a kórokozókat, de éppenséggel nem képesek különbséget tenni jó és rossz baktérium között! A szintetikus antibiotikumoknak számos mellékhatásuk lehet, élükön azzal, hogy az egészséges bélflórát kikezdik, rombolják, károsítják a a szervezet természetes védekező mechanizmusát.

Helyettük orvosi praxisokban is előfordul, hogy olyan természetes szerek javasoltak, amelyek az egészségre nézve nincsenek semmiféle negatív hatással, és nem borítják fel a bélflóra baktérium-egyensúlyát! Zöldségeknek, gyümölcsöknek, valamint gyógy- és fűszernövényeknek egyaránt lehet antibiotikus hatása!

A növények közül számos olyat ismerünk, amely hatékonyan segíthet a fertőzések és vírusok kórokozóinak legyőzésében.
IDE KATTINTVA 10 immunerősítő szuperélelmiszerrel ismerkedhet meg, melyek már gyermekkorban eredményesen alkalmazhatóak. >>>

Ételek melyek erősítik az immunrendszert

  • Számos élelmiszer egészséges lehetőség azok számára, akik tudatosabban szeretnének élni, valamint erősíteni szeretnék az immunrendszerüket.
  • Fontos megjegyezni, hogy az immunrendszer erősen függ a gyomor támogatottságától.
  • Az alultáplált egyének fogékonyabbak a betegségekre, szemben azokkal, akik betartják az egészséges, tápláló étrendet.

“Ami mesterséges, az nem biztos, hogy jobb is!”

Tudományosan érvek egész hada hozható a természetes immunerősítés mellett!

Dr. Michael Murray elismert világhírű szaktekintély a természetes gyógyítás területén. Több mint 30 könyvet publikált különböző természetes egészségmegőrző módszerekről, a megfelelő táplálkozás előnyeiről.

Az elmúlt 35 év tudományos munkáját, kutatások eredményeit alapul véve Dr. Murray meggyőzően érvel az egészséges táplálkozás, a gyógynövények, a természetes gyógyítás (vitaminokkal, ásványi anyagokkal) előnyei mellett. Saját honlapja, a DoctorMurray.com az oda látogatóknak kínál egy új szemléletet, természetes megoldásokat egészségügyi problémákra sokaságára. Ahogy vallja, célja megismertetni a látogatót a természet csodálatos gyógyító erejével!

Dr. Murray szerint „Az egyik legkomolyabb téveszme a természetes gyógyítással kapcsolatban az az, hogy tudományosan megalapozatlannak tartják… Jómagam a kételkedőknek csak annyit mondanék, hogy aki egy kicsit is utána olvas egy témában, az egy betegségnek jóval több természetes megközelítési módját találja majd, mint amit a gyógyszeres kezelések jelentette vonulat kínál,kínálhat!” (…) – Dr. Michael Murray véleménye csak egy a sok közül!

Az oldalon bemutatott természetes immunerősítők maximálisan biztonságos, bioaktív formulák. Adalék- és mellékanyagokat nem tartalmaznak, a lehető legmagasabb arányban megőrzik az adott gyümölcs, zöldség, vagy gyógynövény jellegzetességeit.