Grapefruitmag csepp Immunerősítő gyereknek, Fertőzések ellen

A grapefruit magjainak jótékony tulajdonságát egy véletlennek is nevezhető felfedezést követően ismerhette meg a nagyvilág.

Egy bizonyos Jacob Harich orvoskutató – szabadidejében hobbikertész, egy kertészeti „véletlen” során figyelt fel a grépfrút magjainak értékes jellegzetességére: történt, hogy Harich felfigyelt arra, hogy a komposzt a hozzáadott grapefruitmagoknak köszönhetően nem kezdett el rothadni… grapefruitmagcsepp

Dr. Harich felfedezése 70-es években történt, azóta hatékony baktériumölőként és fertőtlenítőként tekintünk a grapefruitmag kivonatra, melyet tudományos megalapozottsággal készítenek.

A természetes grépfrútmag cseppek nagyszerű forrásai a C-vitaminnak, antioxidánsoknak (bioflavonoidok), káliumnak és egyéb nyomelemeknek, továbbá pektinnek, szteroloknak, tokoferoloknak, citromsavnak.

Az aktív összetevők együttműködve előnyös hatások egész sorozatát válthatják ki a szervezetben, kórokozók egész hadának szabhatnak gátat.

A kivonatok antioxidáns hatásait a C-vitamin mellett megtalálható E-vitamin tovább erősíti, a két alapvető vitamin együttesen száll harcba a szabad gyökök ellen.

Külsőleg és belsőleg egyaránt aktív hatású fertőtlenítő: Az állatgazdálkodásban, a házi kedvencek egészségének a megőrzésében, avagy az otthoni takarításban – tisztításban úgyszintén a segítségünkre lehet.

A grapefrút magjának természetes kivonata antimikrobiális, antivirális, gombaölő és kórokozó-ellenes szerként egyedülálló természetes készítmény!

Miért ajánlott gyerekeknek?

A számos kórokozóval, baktériummal, vírussal szembeszállni képes grépfrútmag kivonat természetes immunerősítő, hatékonyan alkalmazható:

  • gyomor- és bélpanaszok (pl. hasmenés) esetén,
  • az immunrendszer tehermentesítésére,
  • gombás megbetegedéseknél „kívül-belül” (a Candida természetes ellenszere),
  • meghűlés, influenza, nátha kórokozói ellen,
  • bőrápolásra, sérülések fertőtlenítésére
  • kimondottan a csecsemőápolásban külsőleg, pl. pelenkakiütések ellen,
  • az orr, a torok, a száj és a fül fertőzéseinek természetes kezelésében.

Tudta-e, hogy a grépfrútmag cseppek a fogfájás és fogínygyulladás kínzó panaszainak az enyhítésében is segíthetnek? ⇒ 1-2 cseppel átitatott vattadarabkával óvatosan masszírozzuk a fájó fogínyt, napi 2-3 alkalommal.

Meg kell említenünk, azt is, hogy a grépfrútmag cseppekkel a megfelelő higiénét is megteremthetjük a gyermekek számára a lakásban: mosáshoz, tisztításhoz, játékok fertőtlenítéséhez, lényegében a baktériummentes otthoni környezet biztosításához használható a kivonat.

A grapefruitmag cseppek adagolása gyerekeknek

  • Általános vélekedés szerint a gyermekeknek 6 éves kortól adható, akár már kúraszerűen is.
  • A napi adagolás: Egy pohár vízbe, gyümölcslébe, vagy 1 bögre teába elkevert 10 csepp, napi 2-3 alkalommal.
  • Megjegyzés: Annak ellenére, hogy a grépfrútmag kivonata hipoallergén formula, tehát minimalizálja az allergiás reakciók kockázatát, a citrusfélékre érzékeny gyermekek-felnőttek esetében célszerű körültekintően alkalmazni, és kikérni szakember tanácsát.